ΕN ΕΛ

BESANA BRANDS

Γνωρίστε την μεγάλη ποικιλία brands της Besana που καλύπτουν κάθε πτυχή της καθημερινής σας δραστηριότητας

BESANA ΣΝΑΚΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η βασική γκάμα της Besana προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που δείχνουν το καλύτερο αποτέλεσμα της συνεχούς επένδυσης σε νέες διεργασίες και καινοτομίες προϊόντων. Νόστιμες συνταγές και ελκυστικές ιδέες συσκευασίας είναι τα στοιχεία που οδηγούν την επιτυχία αυτών των σνακ και των γραμμών συστατικών. Το εύκολο άνοιγμα-κλέισιμο διατηρεί τη φρεσκάδα των προϊόντων.

Η πολύ γνωστή γραμμή προϊόντων κέικ με ξηρούς καρπούς είναι πλέον διαθέσιμη χωρίς γλουτένη.

BESANA ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Όμιλος Besana είναι πρωτοπόρος στην προώθηση και εμπορία βιολογικών προϊόντων. Σήμερα οι πωλήσεις βιολογικών προϊόντων είναι το 10% του κύκλου εργασιών της Besana. Επαρκώς πιστοποιημένες, οι διεργασίες περιλαμβάνουν: προηγμένη επιλογή, παστερίωση και συστήματα ιχνηλασιμότητας για τις πρώτες ύλες.

Το 2000 ο Όμιλος Besana συνίδρυσε την κοινοπραξία Almaverde Bio Consortium. Σήμερα αυτό είναι ένα κορυφαίας ποιότητας brand και Besana είναι ο μοναδικός κάτοχος άδειας για ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και σπόρους.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει επίσης μια βιολογική εκδοχή του διάσημου κέικ με ξηρούς καρπούς.

BESANA ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Η Σοκολατερία Vittoria έχει εξειδίκευση σε δημιουργίες σοκολάτας από το 1986 και σήμερα είναι μέρος του Ομίλου Besana.

Το πάντρεμα μεταξύ σοκολάτας και ξηρών καρπών θεωρήθηκε ανέκαθεν λιχουδιά και η σημερινή ζήτηση αυξάνεται παγκοσμίως. Μια μεγάλη προσφορά από κουφέτα, τρούφες ξηρών καρπών, μπάρες με ξηρούς καρπούς, ανάγλυφες μπάρες, Πασχαλινά αυγά, σοκολατένια δώρα και πολλά άλλα παράγονται στο πιστοποιημένο εργοστάσιο στο Ogliastro Cilento, μια ώρα νότια της Νάπολης, όπου η εξειδικευμένη παράδοση αναμειγνύεται με τις διαδικασίες προηγμένης παραγωγής για τη δημιουργία των πιο εξελιγμένων προϊόντων κάτω από αυστηρές διαδικασίες και πιστοποιήσεις.

Βe-Σνακ

Ο Όμιλος Besana ευθυγραμμίζεται με τις τελευταίες τάσεις και προσφέρει μια ελκυστική γραμμή on-the-go προϊόντων.

Όπου κι αν βρίσκεστε, οι υγιεινοί ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα σας είναι μαζί σας για ένα νόστιμο σνακ.